Split airco

Bent u niet tevreden over het klimaat in uw pand en zou u graag zowel in het winter- als zomerseizoen een aangename temperatuur in uw woning of bedrijfspand willen hebben? Dan heeft u misschien al wel eens nagedacht over het aanschaffen van een airconditioning. Dit zou inderdaad voor u een goede oplossing kunnen zijn!

Diverse soorten airco

Airconditioning systemen hebben een binnen- en een buitendeel, en deze staan met elkaar in verbinding via dunne koelleidingen. Een airconditioning koelt niet alleen via deze leidingen, maar zorgt ook voor verwarmen van de lucht. Dit kan bijvoorbeeld een uitstekende aanvulling zijn voor uw vloerwarming. Maakt u zich zorgen over geluidsoverlast van een airco? Dat is niet meer van deze tijd! De moderne airco systemen maken nauwelijks meer geluid. Maakt u zich ook geen zorgen over de visibiliteit van de leidingen, deze kunnen over het algemeen in de muur of in het plafond weggewerkt worden. U kunt kiezen voor een multisplit aircosysteem of een split aircosysteem.

Multisplit

Bij een airconditioning die bestaat uit een multisplit systeem zijn meerdere binnenunits aan één buitenunit verbonden. Dit houdt in dat tegelijkertijd meerdere kamers en ruimtes in een woning of pand gekoeld kunnen worden. Een ander voordeel is dat u ook kan schakelen; zo kan je bij multisplit kiezen voor koeling voor overdag in kantoor of de woonkamer, en ’s nachts in de slaapkamer. Over het algemeen neemt een multisplit installatie minder ruimte in beslag dan een split systeem.

Split

Bij een airconditioning gebaseerd op een split systeem is er sprake van een binnenunit en een buitenunit die met elkaar verbonden zijn. Met deze airco installatie kunt u één ruimte per keer op de gewenste temperatuur brengen. Het is dus belangrijk dat u zich voordat u een keuze maakt goed laat informeren over de diverse airconditioning systemen en de voor- en nadelen. Aan de hand van de informatie van experts kan u de voor uw situatie juiste keuze maken.

Omschrijving opdracht (*)


Anti-spam captcha
Vul code in:

Selecteer uw provincie

Onze leveranciers werken in heel Nederland

U bent hier:

Airco Vergelijk > Split airco